Post Top Ad

Post Top Ad

23 Şubat 2017 Perşembe

Batıkent, Eryaman, Yenimahalle, Demetevler Eşya Deposu



NAKLİYATTA SON MODEL ARAÇLAR ÖNEMLİDİR.

Sağlıklı bir nakliyat işi için, son model araçlar çok önemlidir. Şehirlerarası nakliyat, şehir içi nakliyat gibi birçok kategoride, oldukça başarılı sonuçlar elde edilmektedir. Kullanılan araçlar, süspansiyonlu son model araçlardır. Son model araçların kullanılmaması, nakliyat sektöründe sağlıklı bir hizmetin verilmesini engellemektedir. Bu nedenle, nakliyat hizmetinde en son araçlar ağırlıklı kullanılmaktadır.

BATIKENT EŞYA DEPOLAMA HİZMETİ

Fazla eşyaları olan kişilerin, bir yeri kiralayıp da eşyalarını oraya koyması çözüm değildir. Çalınma riskinin fazla olması nedeniyle, Ankara Yenimahalle depolama hizmeti, güvenlikli ve sağlam depoları kiraya vermektedir. Depoların kiraya verilmesi ile birlikte, fazla eşyalarınızın depolama hizmeti, güvenli bir şekilde sağlanmaktadır. Depreme dayanıklı özel depolarda, Eryaman eşya depolama hizmeti veren firma, eşyaların indirme ve bindirme hizmetinde, ücret almamaktadır.

Ankara'nın Yaşamkent, Ergazi, Ostim, Beştepe, Bilkent, Çukurambar, Çayyolu, Ümitköy, Bağlıca, Söğütözü, Öveçler, Etimesgut  bölgelerinden ev eşya depolama evden eve nakliyat hizmeti vermekteyiz.

2 yorum:

  1. Bostancı nakliye firmaları aralarında evden eve nakliyat ,yük taşıma, eşya taşıma, kamyonet nakliye hizmetleri.

    BOSTANCI NAKLİYAT, BOSTANCI NAKLİYE FİRMALARI.

    YanıtlaSil