Post Top Ad

Post Top Ad

25 Eylül 2018 Salı

Çayyolu Eşya Depolama ve Nakliye Hizmeti

Eşya Depolama Hizmetlerinde Üstün Kalite

            Özel eşyaların depolanabilmesi adına sunulan Ankara eşya depolama hizmetleri, 7/24 güvenilir bir ortamda bu amacını gerçekleştirmektedir. Ev ya da ofisler için istediğiniz kadar eşyanızı depolayabilmenize olanak tanıyan Ankara eşya deposu sunmuş olduğu hijyenik ortamı ile de eşyalarınızın herhangi bir şekilde zarar görmesini engellemektedir. Kamera sistemi ile korunan depolarda eşyalarınızı sigortalı olarak saklayan firma, eşyaların çokluğuna ve büyüklüğüne göre farklı boyutlarda oda seçeneklerini sizlere sunmaktadır.
       

            En dayanıklı ambalaj malzemeleriyle paketlemesi yapılan eşyalarınız risksiz bir şekilde muhafaza edilmekte ve aynı şekli ile yine sizlere teslim edilmektedir. Kişiye özel olarak en uygun fiyatlar ile gerçekleştirilen ve bu konuda sektörün öncüleri arasında yer alan firma, kaliteli hizmetleri ile farkını kanıtlamıştır. 

1- Depolama tesisine yasa dışı olan hiçbir eşya/madde veya evrak konulamaz.
2- Eşyaların içerisinde tüp, parfüm, sprey gibi patlayıcı/yanıcı maddeler, gıda ürünleri ve özel ziynet eşyaları konulamaz bu maddeler sigorta kapsamı dışında kaldığı için nakliye ve depolama sürecinde sorumluluk ve sigorta kapsamı dışında kalacaktır.
3- Nakliye işlemi başlamadan önce ziynet, para, telefon, kredi kartı, cüzdan gibi eşyalarınızı taşınacak eşyalar arasından kaldırmanız önerilir. Ayrıca kırılacak değerli eşyalarınızı bir gün önceden ayrı bir bölüme ayırıp ambalaj ekibimize gösteriniz, ilgili eşyalar ambalaj ekibimiz tarafından ++ özenle ambalajlanacaktır.
4- Expertiz tarafından size ulaştırılan sözleşmemizi dikkatlice okuyup bilgileri kendi el yazınız ile eksiksiz bir şekilde doldurmanız rica olunur.
 
Bu siteden ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder